Onze toppers

Kalkhoff Jubilee

Kalkhoff heeft de Jubilee-modelfamilie in een nieuw jasje gestoken. Nieuwe kleuren en decoraties, maar bovenal is er, naast het Impulse 2.0 aandrijfsysteem, ook de keuze voor de nieuwste Bosch technologie met de geluidsarme krachtige Bosch Active Cruise middenmotor. 

De Jubilee- modelfamilie kent vijf uitvoeringstypes:
- Move: Kwaliteit en comfort tegen de beste prijs. De move modellen zijn rijk uitgerust met onder andere een Shimano 7-traps naafversnelling, V-brakes en ledverlichting. 
- Advance: Een nog rijker uitgerust model met onder andere hydraulische velgremmen en Schwalbe Energizer banden.
- Excite: De onderhoudsarme variant binnen de Jubilee-modelfamilie uitgerust met een riemaandrijving. 
- XXL: Door de toepassing van sterk belastbare onderdelen en een vakkundige ontwikkeling van het frame heeft de XXL variant een hoger toelaatbaar totaalgewicht van 170 kg (normaliter 130 kg).
- Classic: Een klassiek frame met spatbord en bagagedrager in de kleur van het frame gelakt. Stuurgrepen en zadel zijn uitgevoerd in leeroptiek.

Meer informatie:

Jubilee Move productpagina

Jubilee Advance productpagina

Jubilee Excite productpagina

Kalkhoff Agattu

Kalkhoff heeft met de Agattu-modelfamilie een succesmodel in ere gehouden met als verbetering dat het frame door de bredere instap nog meer comfort biedt. Een sterke middenmotor met keuze uit het Bosch Active Plus of Impulse Evo aandrijfsysteem. De accu aan de binnenzijde van de zitbuis biedt een optimale verhouding van gewicht en stabiliteit. 

De Agattu- modelfamilie kent vijf uitvoeringen:
- Move: Een rijk uitgerust model met onder andere een 7-traps naafversnelling en betrouwbare hydraulische velgremmen. 
- Advance: Een nog rijker uitgerust model met onder andere een 8- traps naafversnelling, Marathon banden en een verende voorvork met hydraulische lock-out. 
- Excite: Een comforttopper in de modelfamilie door de onderhoudsarme en lichte riemaandrijving, Marathon Plus banden en een ergonomisch stuur en zadel. 
- XXL: Door de toepassing van sterk belastbare onderdelen en een vakkundige ontwikkeling van het frame heeft de XXL variant een hoger toelaatbaar totaalgewicht van 170 kg (normaliter 130 kg).
-ES: Fietsen wordt kinderspel met de elektronische versnelling met automatische functie. De ES uitvoering is alleen beschikbaar in combinatie met een Impulse Evo motor. De ES modellen zijn voorzien van smartphone verbinding en navigatie-applicatie.

Meer informatie: 

Agattu productpagina

Kalkhoff Image

Kalkhoff voegt in de Image-modelfamilie comfort en elegantie samen. Een technisch krachtige E-bike met keuze uit een Bosch Active Plus of een Impulse Evo RS aandrijfsysteem. Het oog voor design is zichtbaar in de toepassing van een volledig in het frame geïntegreerde accu. 

De Image-modelfamilie kent drie uitvoeringspakketten: 
- Move: Een rijk uitgerust model met onder andere een 8-traps Shimano Nexus- schakeling en Shimano schijfremmen. 
- Advance: Een nog rijker uitgerust model met de onderhoudsarme riemaandrijving, ergonomische handgrepen en een gelzadel. 
- XXL: Door de toepassing van sterk belastbare onderdelen en een vakkundige ontwikkeling van het frame heeft de XXL variant een hoger toelaatbaar totaalgewicht van 170 kg (normaliter 130 kg). 

Meer informatie:

Image Move productpagina

Image Advance productpagina

Image XXL productpagina